loading

O nama

Pečenjara ANA

Pečenjara Ana-Dule, osnovana je 1990-te godine. Punih 29 godina, porodica Novitović, sa divnim i profesionalnim osobljem, trudi se da očuva tradiciju i kvalitet čuvenog Čačanskog brenda - jagnjećeg i prasećeg pečenja. Pored jagnjećeg i prasećeg pečenja, pečenog na žaru bukovog drveta, nudimo Vam raznovrsna kuvana jela, poslastice i domaći hleb pečen na drva. Dugogodišnjim iskustvom i uspešnim poslovanjem firme, uspeli smo, pre 15 godina, da proširimo poslovanje i u Beogradu. Zbog velikog intresovanja, trenutno se nalazimo na tri lokacije u Beogradu:

  • Voždovac - Kumodraška
  • Žarkovo - Ace Joksimović
  • Savski Venac (Zeleni Venac)- Lomina 5-7
  • Kod nas možete poručiti pečenje za sve prilike, uz našu dostavu. Dugo godina snabdevamo veliki broj objekata kako u Beogradu, tako i širom naše zemlje.

    Restoran koji posedujemo u Čačku, moderan i prijatan, pogodan je za sve vrste proslava i ručkova. Pečenjara Ana, poseduje svoju najmoderniju klanicu za stoku koja je uredjena po evropskim standardima HACCP. Kako kvalitetu gotovog proizvoda, isto tako posebnu pažnju poklanjamo higijeni prostorija u kojima se odvija proizvodnja. Zbog velikog intresovanja i čuvenog kvaliteta hrane, našu delatnost smo proširili i na isporuku lanč obroka mnogobrojnim firmama u Čačku. Za Vas mozemo organizovati kompletan meni za krštenja, veridbe, rodjendane, parastose, sahrane (uz mogućnost korišćenja našeg restorana u Čačku).

    Top